وی گفت: در همین راستا شورای راهبردی آسیبهای اجتماعی زیر نظر شهردار تهران تشکیل میشود.
شجاع پوریان با اشاره به اینکه حدود 40 دستگاه در حوزه آسیبهای اجتماعی مسئول هستند اظهارداشت: تلاش میشود دستگاههای مسئول به این شورا دعوت شوند تا درخصوص آسیبهای اجتماعی چاره اندیشی شود.
وی خاطرنشان کرد: شهرداری تهران طی سالهای گذشته در زمینه ایجاد زیرساختهایی برای نگهداری و درمان متکدیان اقدامات خوبی انجام داده اما از ظرفیت آن به خوبی استفاده نشده است.
معاون اجتماعی و فرهنگی شهردار تهران در ادامه با اشاره به آغاز جشنواره تابستانی شادستان در پایتخت گفت: این جشنواره به مدت 83 روز و تا پایان فصل تابستان در پایتخت برپاست. وی اضافه کرد: در مجموع 124 برنامه در هشت بخش اصلی در قالب این جشنواره برگزار میشود.
شجاع پوریان افزود: پنج گروه مخاطب شامل دختران، سالمندان، جانبازان و معلولان، کودکان و سایر اقشار تهران برای این برنامهها شناسایی شده که تمامی دوشنبهها تا پایان تابستان به سالمندان و چهارشنبهها به جانبازان و معلولان اختصاص یافته است.
به گفته وی، در این روزها برنامه های مختلفی در بوستانها و پردیسهای سینمایی اجرا خواهد شد که هیچ بهایی بابت شرکت در این برنامهها دریافت نمیشود.
معاون شهردار تهران برگزاری نمایشگاه دستاوردهای دختران موفق و خلاق، جشنواره هنر، اجرای برنامههای ویژه بانوان در چهار بوستان مخصوص بانوان، دوچرخه سواری دختران در اطراف دریاچه چیتگر، اختصاص سانس های مختلف ورزشی برای مجموعههای ورزشی و درنظر گرفتن تسهیلاتی به منظور استفاده از پردیسهای سینمایی را از دیگر برنامههای جشنواره تابستانی شادستان ذکر کرد.
وی اظهارداشت: همچنین برنامهای برای بازدید 300 هزار دانش آموز از موزهها و بخش های باستانی پایتخت درنظر گرفته شده و علاوه بر آن با 4 هزار معلم در 4 هزار مدرسه مختلف در اجرای برنامهها مشارکت خواهیم داشت. شجاع پوریان گفت: از 23 تیرماه پاتوقهای گفتوگو در سطح بوستان های پایتخت برپا خواهد شد.
وی افزود: همچنین شبهای فرهنگی 31 استان و جشنواره عکاسی در طول ایام تابستان در برجمیلاد تهران برگزار خواهد شد.
معاون اجتماعی و فرهنگی شهردار تهران گفت: تلاش شده برنامههای پیشبینی شده در این جشنواره بر افزایش نشاط اجتماعی یک میلیون و 300 هزار دانش آموز، 600 هزار دانشجو و خانواده تاثیرگذار باشد.
شجاع پوریان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تصویب اختصاص 3.5 درصد از اعتبارات تمامی بخشهای شهرداری تهران به کارهای فرهنگی خاطرنشان کرد: در این زمینه دبیرخانهای در این معاونت راه اندازی شد تا با تمامی سازمانها و معاونتها برای جذب این اعتبار وارد گفتوگو شویم.
وی همچنین اظهارداشت: به منظور بازگشت سراهای محلات به ریل اصلی خود پیشنهاد اینکه سراهای محلات در اختیار مردم و سازمانهای مردم نهاد قرار گیرد به شهردار تهران ارائه خواهد شد.
معاون شهردار تهران با بیان اینکه عدهای نیز موضوع فروش سراهای محلات را مطرح میکنند گفت: تا یک ماه آینده پیشنهادات معاونت اجتماعی و فرهنگی در این خصوص به شهردار تهران ارائه خواهد شد.
وی همچنین از تلاش برای شفاف سازی قراردادها و اعلام فراخوان عمومی برای اجرای برنامههای فرهنگی خبر داد.
شجاع پوریان با بیان اینکه یکی از انتقاداتی که در گذشته به معاونت اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران وارد میشد رویکرد برگزاری مراسم بود اظهارداشت: در این دوره تلاش میشود به جای تمرکز بر تکثر و تعدد بر جنبه کیفی برنامهها تاکید شود.
معاون اجتماعی و فرهنگی شهردار تهران صرفه جویی در منابع مالی اجرای برنامهها، انسجام در برگزاری برنامهها و ارتباط با مجموعههای فرهنگی خارج از شهرداری تهران را از جمله برنامههای این معاونت در دوره جدید ذکر کرد.